Ndihmë Verified by VISA


Verified by Visa është një shërbim që ju lejon të kryeni blerje të sigurta nëpermjet internetit.

Nëpërmjet një proçesi të thjeshtë blerje, Verified by Visa konfirmon dhe ju identifikon kur ju kryeni blerje në dyqane nëpërmjet internetit. Funksionon me kartën tuaj ekzistuese Visa.

Plus, Verified by Visa. Ju rregjistroni vetëm një herë kartën tuaj dhe më pas krijoni fjalëkalimin tuaj. Më pas, kur ju bëni blerje në dyqanet nëpërmjet internetit, Verified by Visa do të shfaqet një dritare.Ju thjeshtë vendosni fjalëkalimin në të dhe kliko "prano". Ju jeni identifikuar në këtë mënyrë dhe blerja juaj është e sigurt.

Për të aktivizuar programin Verified by Visa në kartën tuaj Visa, ose për të mësuar më tepër kontaktoni me bankën lëshuese të kartës tuaj Visa ose vizitoni faqen https://usa.visa.com/personal/security/vbv/index.html.


Mbyll